Adoptiohakemus

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan lemmikin meiltä, täytä alla oleva adoptiohakemus.
Säilytämme hakemusta n. 6kk mikäli et täytä sitä tiettyä eläintä varten. llmoitathan, jos olet jo löytänyt uuden perheenjäsenen muualta, jotta emme tarjoaisi sinulle turhaan muita kodittomia. Täytäthän kaikki hakemuksen kentät.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kissoille ylös hyllyjä ja kiipeilytasoja, raapimapuita, ja tilaa syöksyhepuleihin, kaneille tunneleita, majoja, oksia, namipiiloja?
Miten lemmikin hoito on järjestetty? Kaipaatko tietoa hoitoloista?
Valitse Kyllä tai Ei.
Onko kotiin tulossa isoja remontteja pian kotiutumisen jälkeen, juhlitaanko kotona paljon, käytetäänkö vahvoja suitsukkeita tai diffuusereita, entä onko perheessä allergioita?
Yhdistyksen eläimet syövät pääasiassa terveellisiä märkäruokia välttääkseen sokerikoukkua, ylipainoa, ja sen aiheuttamia terveysongelmia ja pitääkseen yllä hyvää nestetasapainoa, joka vaikuttaa mm. virtsakiteiden muodostumiseen.
Kissojen hammasongelmat ja -syöpymät on yleinen ja ikäänkatsomaton vaiva eikä näy välttämättä ulospäin ollenkaan ennenkuin lääkäri esimerkiksi mittaa ientaskun. Kissat myös peittävät kivun hyvin, joten ihmisen on vaikea tulkita sitä. Iän tuomat vaivat voivat myös edetä pitkälle ihan huomaamatta. Monet ikääntymiseen liittyvät sairaudet, kuten munuaisten vajaatoiminta, voi alkaa jo nuorempana.